Vår visjon er «Fornøyde mennesker».

Hovedtyngdene av de ansatte i Servit jobber i produksjon eller levering av mat, og med bare to på kontoret kan du som kunde føle deg trygg på at hver minste forespørsel blir tatt på alvor. Vi sørger for at nettopp du får det akkurat slik du ønsker.

Servit Catering er stolt eier av;
Pastabakeriet AS

Kenneth Reime
Daglig leder/Eier

Kenneth har over 20 års erfaring fra bransjen og har ledet Servit siden 2001.

Som motivator for mer enn 25 dyktige ansatte er han ikke redd for å ta i et tak. Han er ofte å se på de aller største arrangementene.

Katrin Urm
Kjøkkenansvarlig

Bak enhver god kjøkkensjef og kokk står en enda bedre kjøkkenkvinne. Katrin har jobbet for Servit i 4,5 år og er grunnen til at logistikken på kjøkkenet går opp. Hun styrer beskjeder og ordrer med militær presisjon.

 

Mariann Seldal
Kokk/konditor

Mariann har lang erfaring som konditor og jobber nå på kjøkkenet til Servit Catering. Her bruker hun gjerne dagene til å prøve ut nye desserter, kaker og andre lekre søtsaker. Når Mariann ikke tenker på nye desserter jobber hun sammen med resten av kjøkkenet for å lage maten din, slik at du blir en av våre «fornøyde mennesker»

Aga
Kokk

Åse Rag
Kantineansvarlig

Kokk med fagbrev, som sørger for at gjestene ved bedriften gleder seg til lunsj hver dag

Lan Thi Nguyen
Kantinemedarbeider

Koselig og sprudlende dame som liker å by på mat fra hjemlandet til gjestenes store begeistring.

Mai
Kantinemedarbeider

Angelika
Kantinemedarbeider

Reidar Møller
Sjåfør

Pensjonert bankmann som med godt humør som leverer i helgene.

Jens
Sjåfør

– Vi har mange andre fast ansatt deltids servitører og sjåfører. Disse har andre jobber i tillegg til å hjelpe oss med servering og levering av maten vi er så glad i.
Alle våre ansatte strekker sett litt lenger for å yte det lille ekstra