VÆR GJEST I EGET SELSKAP

Vi er stolte av å kunne tilby deg de beste matopplevelsene, uansett hva du måtte ha behov for.

Enten du skal ha en liten sammenkomst med venner og familie, eller om du skal arrangere en stor firmamiddag
– vi har løsningene for deg.

Vi tar hånd om alt det praktiske, fra planlegging til servering og rydding. Dette gir deg friheten til å nyte kvelden og fokusere på dine gjester.

Kontakt oss i dag og la oss hjelpe deg å skape et minneverdig arrangement for deg og dine gjester! 

STORE ARRANGEMENT

Ingen arrangement er for store for Servit Catering. Med mye erfaring fra flere store arrangement, er vi klare for å hjelpe til på ditt arrangement!

FIRMAFEST OG EVENTER

Skal du samle troppen din fra jobben eller arrangere venners- venner fest? Hva enn det måtte være, la oss hjelpe deg til å imponere gjestene dine med et minneverdig måltid!

GRILLFEST

Grill er alltid en slager! Vi har mange muligheter når det gjelder grilling og vi garanterer at dine gjester vil få en opplevelse de sent vil glemme!

BRYLLUP

Dagen du aldri vil glemme! Servit har lang erfaring, og vet hvilken mat som skal til for å få dagen perfekt til den store anledningen.

Bryllup_web_2000x2000

KONFIRMASJON

Å bli voksen er stas! Vi har et stort utvalg av passende mat til konfirmasjonsfeiringen. La oss ta oss av maten, så kan du konsentrere deg om å feire den store dagen.

JULEBORD

Julebord kan ofte være ett stress-moment i en hektisk tid. Servit vil gjøre det mye lettere å arrangere den tradisjonelle sammenkomsten med dine ansatte eller dine venner!

IMG_2015

FULL PAKKE

Servit Catering har gode samarbeidsavtaler med leverandører innen det meste, og har derfor mulighet til å levere full pakke for ditt event! Sammen med Topp arrangement og Hjerte for Sandnes Media, kan du komme til dekket bord og fullspekket show med artister og god mat.

KONTAKT OSS