Beskrivelse
Varmmat:
- Vårt fantastiske pinnekjøtt
- Tradisjonell svineribbe, langtidsstekt med sprø svor
- Kålerabistappe tilsmakt pinnekjøttkraft og muskat
- Hjemmelaget rødkål tilsmakt julens krydder
- Sosisser og medisterkaker
- Brun julesaus
- Poteter vendt i smør og bladpersille
Kaldmat:
- Fenalår, morrpølser og spekeskinke
- Roastbiff serveres med remulade, syltet agurk og stekt løk
- Gravet laks serveres med sennepsaus
- Røket laks serveres med eggerøre tilsmakt gressløk
- Kremet potetsalat med purreløk
- Julesylte og lammerull serveres med honning og sennep
- Majones og rømme
- Brødbuffet med rugbrød-julebrød-og vårt eget krydderbrød
Dessert:
- Hjemmelaget riskrem med rørte jordbær
- Sjokoladepudding med vaniljesaus