Se våre uteleielokaler under som passer til konfirmasjon, dåp, navnedag, minnestund, fest, konferanse, bursdager, firmafest, kick-off, julebord med mere.

Drømmer du om å arrangere bryllupsfesten i et luftig, romantisk telt? Vi hjelper til med leie av telt, fikser bord og dekker opp. Et middagsselskap i bedriftens egne lokaler kan også bli stilig dersom vi får lov til å utfolde oss.

Fredheim Arena

I samarbeid med Fredheim Arena tilbyr vi topp konferansefasiliteter med plass til ca. 400 personer. Det finnes også ulike størrelser rom som kan brukes til mindre forsamlinger.

Sjekk ut Fredheim Arena

Gandal Bydelshus

I samarbeid med Ganddal Bydelshus tilbyr vi topp lokaler om du skal holde fest for familie og venner, minnemøter, firmaarrangement eller konferanser. lokalet er egnet fra 10-250 personer. Scene med lys og lyd, stor uteplass og gratis parkering.

Sjekk ut Gandal Bydelshus

The Stage

Utstyrt med storslått scene, utmerket dansegulv, utleierom og gratis parkering for opptil 200 biler er The Stage perfekt for alle typer arrangementer og anledninger. The Stage passer til konserter, konferanser, møter, utstillinger, bursdager, bryllup, konfirmasjon og alle andre typer fester og sosiale arrangementer. Kapasitet fra 40-300 personer.

Sjekk ut The Stage

Bore Samfunnshus

Et ypperlig leieobjekt til alle typer anledninger. Leieobjektet består av peisestue og oppholdsrom med plass til inntil 220 personer.

Sjekk ut Bore Samfunnshus

Fogdahuset

Et av de eldste husene i Sandnes. Gir en fantastisk flott ramme rundt ditt selskap. Passer til forsamlinger på 20-45 personer.

Sjekk ut Fogdahuset

Hana Klubbhus

Ligger på toppen av Hanafjellet, med en flott utsikt over byen. Klubbhuset leies ut til alle typer arrangement. Kapasitet på 80 personer.

Sjekk ut Hana Klubbhus

Hansons Minde

Lokalene består av et stort rom på 70 m2 som tar ca. 45 personer med bordoppsetting, og ca. 70 personer med kinooppsett. Lokalet leies ut til alle typer arrangementer

Sjekk ut Hansons Minde

Boregeilen Gård

Et fantastisk sted med nydelig atmosfære, flott uteplass og plass til 75 personer. Perfekt lokale til finere selskap og bryllup.

Kontakt oss om Boregeilen Gård

Ålgård Stadion

Jæderståvå er topp moderne med alle mulige påkoblingsmuligheter til storskjerm. Her er det plass til inntil 80 personer. Konfirmasjoner, bryllup, bursdager, møter, kurs, foredrag eller andre begivenheter.

Sjekk ut Ålgård Stadion

Bedriftsveien 15

Passer for opptil 120 personer til alle typer arrangement og er utstyrt med dekketøy. Perfekt lokale til julebord!
Lokalet er utstyrt med PA anlegg og mulitmedia(prosjektor), barnerom, handikap toalett og lounge område

Sjekk ut Bedriftsveien 15

Myrtun Selskapslokale

Gir en god ramme rundt ditt selskap, enten det blir 20 eller 80 gjester til konfirmasjon, bryllup, dåp, barneselskap, minnestund eller andre typer selskap.

Sjekk ut Myrtun Selskapslokale

Frøyland & Orstad Kyrkje

Flotte konferansefasiliteter med plass til ca. 400 personer. Det finnes også ulike størrelser rom som kan brukes til mindre forsamlinger. Lokalene blir også brukt til minnestunder og konserter.

Sjekk ut Frøyland & Orstad Kyrkje

Baptistkirken

I samarbeid med Baptistkirken tilbyr vi lokale for opptil 80 personer. Passer til konfirmasjon, minnestund og dåp. Lokalet har god gratis parkering, prosjektor, lerret, høyttalere og piano, samt dekketøy til 80.

Kontakt oss om Baptistkirken

Noredalen Bygdahus

Lokal til alle runde dager, årsmøter, dåp, konfirmasjon, bryllup, minnestund med plass til inntil 120 personer. Lokalet har god gratis parkering, kjølerom og dekketøy

Sjekk ut Noredalen Bygdahus

Lura IL Klubbhus

Et mindre lokale med maks kapasitet på 45 – 50 personer. Passer ypperlig til konfirmasjon, barnedåp eller barnebursdag.

Sjekk ut Lura IL Klubbhus

Et mindre lokale med maks kapasitet på 45 – 50 personer. Passer ypperlig til konfirmasjon, barnedåp eller barnebursdag.

Har du et lokale som du ønsker å få mer utleie på? Servit har daglig henvendelser fra kunder som ønsker å leie lokaler til ulike formål. Ta kontakt for en prat.