Siste nytt

Få med deg siste nytt av det som rører seg i Servit Catering:

SERVIT CATERING STYRKER TEAMET ENDA MER!

Publisert: 13/6-2024

Noen få uker etter at Kjetil Skaret ble en del av vårt team i Servit, kan vi dele at vi har fått enda et spennende tilskudd. Vi ønsker Josif Tereziou velkommen til Servit, som kommer inn som vår nye kjøkkensjef. Med Kjetil og Josif sin imponerende bakgrunn og erfaringer, ser vi frem til å løfte våre tjenester til nye høyder.

Som kjent har Kjetil en lang og suksessrik karriere bak seg som grunnlegger av Deja Vu, et selskap han bygget opp fra bunnen og gjorde til en betydelig konkurrent i markedet. Etter 22 år valgte Kjetil å selge seg ut av Deja Vu for å søke nye utfordringer. Vi er glade for at han har valgt å bli en del av Servit, hvor han ser frem til å bringe sin erfaring og innovative tanker inn i vår virksomhet.

Kjøkkensjef, Josif Tereziou. Foto: HFS media

Josif, som opprinnelig er fra Hellas, bringer med seg lang erfaring fra matbransjen. Som tidligere kjøkkensjef hos Deja Vu har han arbeidet tett med Kjetil og blitt kjent med hans arbeidsmetoder. Josif har en stor lidenskap for matlaging, og det hender at han integrerer smaker fra sitt hjemland, Hellas. Han ser frem til å blant annet tilføre våre menyer med spennende middelhavsinspirerte retter. Hans kreativitet og dedikasjon vil bidra til å heve kvaliteten på vårt allerede gode tilbud. Med Kjetil og Josif på laget, er vi nå begeistret over muligheten til å videreutvikle våre menyer for å tilby våre kunder et enda bredere utvalg og spennende matopplevelser.

Foto: HFS media

Vi er glade for å ha Josif med oss på laget, og ser frem til hva Kjetil sammen med Josif og resten av temaet vil bringe til Servit Catering i fremtiden.

ENDELIG KAN VI DELE VÅR STORE NYHET!

Publisert: 30/5-2024

Vi har gleden av å kunngjøre at Kjetil Skaret har blitt en del av Servit Catering som vår leder for catering.
Kjetil bringer med seg bred erfaring fra matbransjen og har tidligere etablert og bygget opp Deja Vu til å bli en betydelig aktør i markedet. Nå kan vi med glede fortelle at han blitt en del av oss!

Foto: HFS Media

Servit Catering har levert smakfulle catering opplevelser siden 1991, og med Kjetil ombord ser vi frem til å videreutvikle våre menyer og heve kvaliteten ytterligere.

Siden oppstart har Servit Catering vært dedikert til å tilby enestående mat og service til alle typer arrangementer, fra små sammenkomster til store festivaler. Vår suksess er bygd på en lidenskap for mat og en forpliktelse til kvalitet i alle ledd.

Vi er derfor svært begeistret for å kunne ønske Kjetil Skaret velkommen til vårt team som leder for catering, da han har en slik imponerende bakgrunn innen matbransjen.

Foto: HFS Media

Kjetils omfattende kompetanse og sterke innovasjonsevne vil utvilsomt tilføre vårt allerede dyktige team verdifull innsikt og nye ideer. Hans erfaring og kreative tilnærming til matlaging og meny utvikling vil være en stor ressurs for oss i arbeidet med å tilby våre kunder enda mer spennende matopplevelser.

Foto: HFS Media

Med Kjetil ombord ser vi frem til å utforske nye retninger og løfte kvaliteten på våre tjenester til nye høyder. Vi er overbevist om at hans bidrag vil være med på å befeste Servit Catering som det foretrukne valget for catering i vårt område.

Vi er svært takknemlige for å ha Kjetil med oss og ser med spenning frem til alt det positive han vil bringe til Servit Catering.