Tusen takk for bidraget deres til Julekvelden vår for de som trenger en ekstra oppmuntring i julen.
Vi ble til slutt 220 stk. Vanskelig å si nei, men vi fikk plass til alle
Det ble en kjempeflott kveld med korsang, marionette dukketeater, god mat , juletregang, gaveutdeling og kos med kaker og kaffe.
Folk koste seg masse, og vi har fått knyttet en del nye kontakter med de som kom.
Det var over 40 barn blant gjestene . Det var spesielt kjekt
Arrangementet på No. 13 for rusmisbrukerne dagen etter ble også veldig kjekt.
Uten deres hjelp hadde det vært vanskelig å få til på dette nivået.
Tusen hjertelig takk!!

Wenche Lillebø / Hjerte for Sandnes

Blink 2006

Mange takk for en flott innsatts i forbindelse med Blink festivalen. Og takk for en flott brunsj til byens befolkning!

Stanley Wirak / Ordfører Sandnes Kommune

Rumag julebord 2016

Julebord perfekt levert til Rumag’s julebord. Servit stod for hele arrangementet. Lokaler, mat, servitører og underholdning. Dette ble en meget bra aften for ansatte med følge. Takk for topp leveranse.

Morten Tjeldflåt / Rumag

Koldtbord 31.01.16

Tusen takk for dere kunne stille opp å lage Koldtbord til 10 ekstra idag, til alkoholfrie Nyttårsfesten Aleneforeldreforeningen Rogaland skal arrangere i kveld, takket være dere kan vi nå si ja til flere i kveld ?
Vi bestilte Koldtbord fra dere ifjor også, alle var super fornøyd med maten, så var ikke i tvil hva vi skulle ha i år igjen ? Godt nyttår til dere alle

Marlen Forsman / Aleneforeldreforeningen Rogaland

Bryllup 21.01.17:

Vi vil rette en stor takk til dere alle i Servit som virkelig har gjort ALT og litt til for å gjøre dagen vår perfekt. En slik god service vi har fått skal man lete lenge etter, for den har vært høyere enn forventet. Jeg er en kontrollfreak av ei dame da det kommer til ting som skal planlegges og liker å ha kontroll på ALT. Etter møtet med dere i forkant, fant jeg (vi) fort ut at vi kunne slappe av, at alt var under kontroll. Maten var helt fantastisk! Det er den beste blomkålsuppa jeg har fått, hjortesteken var mør og god med en fantastisk saus jeg ikke får ut av hodet og dronning Maud fromasjen smeltet på tungen. Prismessig var det rimelig og vi fikk ekstremt mye for pengene. Jeg vil garantert bruke dere igjen

Jeanett S. Aasland